29 januari 2017
19:30

IK Hephata

Referat: Bele Barkarby IF - IK Hephata

Vi kom till järfälla ishall men bara 8 utespelarna och målvakten kunde vara med idag, Bele hade 16 utespelarna.
Vi visste att bi kunde slå dom men dom har tre jämna femmor. Matchen började bra men de fick många mål från en position framför yttrarna. 1-5 efter första perioden där dom gjorde sista målet i powerplayet när de va 3 sekunder kvar. Vår mål gjordes av Patrik Sarasua på assist av Toffe och Gus. Andra perioden var mycket bättre då yttrarna verkligen stängde vägen för deras backar. Siffrorna visade det då vi låg under med 0-1 i första 10 minuten av andra perioden, i slutet av andra perioden 1 mål till också mycke mindre än första perioden. Skottstatsisken slutade i katastrof där dom vann med hela 55 skott mot våra 8 skott.

Matchens stjärna: Toffe Edlund som var överallt, kanske var han motiverad när barnen kom och såg på matchen :)